Det siger medarbejderne

Det bedste ved at arbejde i Skolesundhedstjenesten er, at man kan arbejde forebyggende, med dejlige unge mennesker og deres forældre, og har et tæt samarbejde med skoler og børnehaver. Derudover er noget af det bedste også at arbejde sammen med fantastisk dejlige kollegaer, både indenfor samme faggruppe, men også tværfagligt.

Jeg nyder at være sammen med beboerne og holder meget af mine kolleger.

Alsigdigheden i opgaverne og de moderne omgivelser er det bedste. I mit arbejde har jeg kontakt til hele Sydslesvig men også Danmark, og jeg nyder at skifte mellem sprogene.

Det bedste for mig er, at jeg dagligt kommer i berøring med det danske og føler, at jeg gør en forskel for børn og unge samt deres familier på de danske skoler i Sydslesvig.

WordPress Cookie Plugin von Real Cookie Banner